Saturday, 11 September 2010

Oh No! Venus kalah! Samping Baru! Perut Berangin!

Kecewa! Geram! Arggghhh!

1. Sangat gembira kerana akhirnya dapat juga menonton perlawanan tenis secara online. Line berdesup memudahkan proses menonton pada awal pagi. From 2.45 am till now 7.50 am. Dapat dan berjaya akhirnya menemui free online channel yang betul-betul boleh pakai!

2. Venus Williams kalah! Arrrgggghhh!!! Hampagas sungguh!! Sudah menang set pertama..boleh pula sia-siakan peluang dalam 2nd set and 3rd set.. Harap-harap Zvonareva menang kali ini!

Pagi 2 Syawal 1431H, matahari bersinar cerah tetapi masih ada sisa-sisa kesejukan kesan gerimis dan hujan semalam. Teringat kasut di KL Sentral yang tidak muat di kaki time bulan 6 tu..ahh..harap-harap ada lagi kasut offer dan cantik! Yeayyy, malam raya tu berjalan ke Jalan TAR, dapat beli dua helai kain samping. Medium in quality tapi sangat murah. RM 15 untuk sehelai. Lain-lain, baju Melayu..kurang berkenan membeli. So, tahun ni aku tiada baju Melayu untuk raya. Just pakai baju lama.

Ni gara-gara banyak makan kelmarin, nah perut jadi berangin dan bertambah kembung. Ahhh.. Mana minyak angin..mana.. Hmm rasa mahu berjalan-jalan tapi ke mana.. Bestnya dapat internet lancar dan laju di sini.. Yahooooo..still geram dan frust! Venus Williams!!!

1 comment:

Terima Kasih / Thank You
http://bit.ly/1bNnzEh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...