Monday, 30 August 2010

20 Ramadhan 1431H

Tahniah kepada diriku kerana berjaya sampai ke-20 Ramadhan. So far oklah, 3-4 hari berpuasa, x lari terasa penat sangat. Kesan daripada pengambilan Nutrilite..? Banyak membantu memberikan tenaga.
Sekejap tadi ada orang-orang melawat sekolah. Ada sesi bergambar bersama.

Kelmarin ada Majlis Khatam al-Qur'an peringkat kampung bergabung dengan sekolah (padahal sumbangan sekolah kecil ja..haha). Hari ini pun ada lagi untuk peringkat daerah. Lagi, pada hari Jumaat bersama PM katanya di masjid baru, Lapangan Terbang Senai. Mungkin sekali dengan perasmian masjid tu. Mana tau boleh nampak muka Rosmah Mansor secara live. Snap! Snap!

Yahooooo..esok cuti. Selamat Hari Kemerdekaan. Aktiviti - Menanda kertas ujian budak sebanyak 4 set tu. Bahasa Melayu Pemahaman Tahun 2, Bahasa Melayu Penulisan Tahun 2, English Year 2 dan Science Year 4.

Orang-orang yang menganggu perasaan akan diblock daripada Facebook.

Apa baju raya ni belum beli lagi..? Sudah mencari tetapi tiada yang berkenan di dompet dan di hati. Ahhh..kantuk sangat mata ni!

Sambung siapkan i-NILAM. Eh, esok tidak boleh tidur puas-puas sebab kena datang sekolah hias kelas dan buat latihan koir kemerdekaan. Hummmmmmmmm..

4 comments:

 1. koir man?nah...jgn lupa..parararammmm....parararammmm....habis kenak ketawak budak aspura....shit btl koir kami tu...tp menang!!!siapla ko menjadi MUMMY CHONG BIT SHIN!!!

  ReplyDelete
 2. kamu memang ala2 fookeyyy jeww..haruss la gitu yg pnting menang! aspura memang getekk..pok silap ja..pantang tgok dada mengkal! katanyerr

  ReplyDelete
 3. lupa! fet-fet ko sana! bru ku perasan ko rupanya memakeyy nama 'c cantik paris'...macan! haha

  ReplyDelete
 4. haruz aku memakey nama2 fofularz agar x d kenali ramai...

  ReplyDelete

Terima Kasih / Thank You
http://bit.ly/1bNnzEh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...