Thursday, 27 May 2010

Aku Ingin Pulang






Niss!! Aku pun mahu pulang Sabah!! Waaaaaaaa...!!

ALASAN @ SEBAB MAHU BERPINDAH :

1. Saya mahu menjaga keluarga saya (I am the only MAN left in my family)..
2. I need refreshment..new environment..
3. Saya tidak pandai menjaga diri sendiri dan saya mahukan orang yang mampu 'menjaga' saya iaitu KELUARGA saya..plus, i need someone yang boleh jaga aku..di sini..? T.I.A.D.A. TITIK. NAN HADOOO..
4. Kot2 mati..tidak sanggup aku bayangkan..sudah mati pun masih dapat merasa naik kapal terbang..(sedangkan masih hidup ni pun aku tidak suka naik kapal! pening + sakit telinga + loya)..bertambah terseksalah aku..haha..

                                                     AKU MAHU PULANG SABAH!!!

4 comments:

  1. weh, ayat2 ko buat aku sedih. huhu. jom la man, kita mintak pindah sama bulan 4 ni. aku pun dah tak tahan tanggung derita. nape la skolah tu mcm tak fhm pun keperluan kita

    ReplyDelete
  2. uishhh..pindahla...lama2 d sana buat apa...pulangla sabah..bikin havoc!

    ReplyDelete
  3. ko repost entry ni ke? patut la rasa cam pernah baca, skali dah ade komen aku. hehe

    ReplyDelete
  4. aku edit kaler tulisan tu, tup2 tnaik pla post ni ke atas...

    ReplyDelete

Terima Kasih / Thank You
http://bit.ly/1bNnzEh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...