Sunday, 28 February 2010

Suatu Petang Selepas Kerja-Gila-Gila

Couple weeks ago, selepas kerja lebih kurang pukul 1.00 petang, si Ai mengajak pergi ke Danga Bay. Katanya, 'nak temankan Min cari perfume die'. Fikir punya fikir (tak waras coz nak juga berjalan penat-penat lepas kerja..haha) akhirnya aku pun join sepayung la.. Naik kereta si Ai, pergi la menjemput Min Malik tu.
On the way, borak punya borak, rupa2nya bukan hendak ke Danga Bay tapi ke Danga City Mall! Hmm..oklah juga coz belum pernah lagi sampai ke sana. Batal hajat mahu berkaraoke petang tu.
Sampai di Danga City Mall tu..alahai sunyi pula shopping complex tu. Konon Min Malik mahu mencari perfume jenama 'Amor-Amor'? Haha lucu. Dapat juga menghidu keharuman minyak wangi 'Carolina Herrera'. Alahai sedapnya bau. Harga RM 200++. Sempat juga menikmati lamb chop yang disponsor oleh Min Malik. Min Malik tukang sponsor makan, si Ai tukang drive, aku burung tukang jah..! Lupa hendak mengambil gambar bertiga. Sempat juga menjenguk ke seksyen beg tangan wanita. Cantik-cantik belaka.

*ni kalau buat tempat pensel bawa ke sekolah, mau2 jeles guru besar!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih / Thank You
http://bit.ly/1bNnzEh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...