Wednesday, 11 November 2009

Hari Ini

Yayyyy...

Baru sahaja selesai bermesyuarat staff petang ni. Nampaknya, ada peluang la aku drop jawatan "Setiasusah Pepekriksaan"..hehehe..

Banyaknya benda kena siapkan :

Program Panitia / Pusat Sumber / TKRS sepanjang tahun 2010..

In-House Automasi PSS (SiAPS)..

Laporan Buku Hazab Belajar Budak Tahun 5 since i am the homeroom? teacher..

Fail Peribadi Murid Tahun 5 itu..arghkhhhsss..

Menenangkan diri daripada melakukan silap dalam teks pengacaraan Hari Anugerah..huh..

Nampak gaya, lambatlah aku pulang kampung kali ni..mengeram telur lagi di sekolah..

p/s sudah lama tidak menepek gambar di sini..





6 comments:

  1. aku pun tgh hazab mengisi buku biadab belajar ni.

    p/s: nak tgk gmbr awek hehehehhe

    ReplyDelete
  2. yeahh..mari kita mengisi buku ittew pada hjng minggu..

    awek..mna aku ada awek..ahah..xpela, nti aku tepekkan gmbr zaiton sameon..

    ReplyDelete
  3. alaa asik nak berahsia je ni..lempang mau? zaiton sameon tak brp cun, rohana jalil ok skit

    ReplyDelete
  4. kalau aku bgtau kang..tkejut pulak..hehe..

    ReplyDelete
  5. menci ar rahsie2 nie...per pown...ko dgn dak Majdiwati tu ker???kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. pepek rempeyek la kan kak paris seorang ini...

    aiyooo..ko ingat aku berani mati ka mau buat statement itteww..haha..

    rahsia gitu..nti kalau buat pengakuan, ramai yg menangis..wah..apa2an kamu armaaaann...

    ReplyDelete

Terima Kasih / Thank You
http://bit.ly/1bNnzEh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...